Üst menüde yer alan İddaa simgesinin tıklanabilir olması, Yeni Ümraniyespor – Alanyaspor karşılaşmasının İddaa programında yer aldığını ve oranlarının mevcut olduğunu gösterir. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı İddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Takım karşılaştırma simgesine tıklayarak takımların form durumlarını öğrenebilir ve iki takım arasında oynanan maçların skorlarına ulaşabilirsiniz.
Ancak bireysel hatalarla 5 gol gördük kalemizde. İlk kez Süper Lig'de oynayan birçok oyuncumuz var. Bu seviyede bu kadar hata yaparsanız, benzer goller yersiniz. Bu da bugünkü sonucun çıkmasına sebebiyet verdi. Çıkış arayan bir takımız. Şu ana kadar galibiyet alamadık. İki sene önce göreve başlayan bir insanım.
Bu taraftara karşı korkum vardı. 'Gelsem mi gelmesem mi' diye düşünüyordum. İlk defa korktuğumu hissettim çünkü bu sevgiyi kaybeder miyim diye endişelendim. Aşk hevesin geçene kadar, sevda nefesin bitene kadar. Trabzon'da da bunu yaşadım. Beşiktaş'ı da seviyorum. İki tane olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehaletin ayrı olduğunu bilmeyenler bunun böyle değerlendiriyorlar. "Savunma anlayışında sıkıntımız var"Takıma etkisi ile ilgili konuşan Güneş, şunları söyledi: "İki günde ne yapılabilirse onu yaptık.
Ümraniyespor - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? Ümraniyespor - Alanyaspor Canlı İzle. Ümraniyespor ve Alanyaspor 04.11.2022 Cuma günü Spor Toto Süper Lig karşılaşmasına
Olağanüstü çalışacağız, bunun için aklım da enerjim de var. Oyunun belli bölümlerinde eksikleri olduğuna dikkati çeken Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:"Kazanmak önemliydi ve kazandık. Gol atan ama gol de yiyen bir takımız. Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bu kadar gol yemek doğru değil. Zamana ihtiyacımız var. Önümüzde 3 maç daha var. Kısa sürede bu sonucun alınması benim katkımdan değil oyuncuların yeteneğinden.
Olması gereken bir sonuçtu. Sürpriz olmadı, o güzeldi. Rahat giden bir maçta gol yedik. Bunları konuşacağız. Heykeltraş heykel yaparken fazlalıkları atar. Fazlalıkları atarsak sorunu çözeriz. Şu an fazlalıklarımız var. Topla fazla oynamak, pas yanlışları gibi ama bunlara girmiyorum. Bizim gibi bir takımın bu kadar pas kaybı, kademe ve markaj hataları olmaması lazım. " Beşiktaş taraftarlarının kendisine gösterdiği sevgiden bahseden Güneş, kendisini bu sevgiye karşılık borçlu hissettiğini anlatarak, "Hiçbir parayla bunu satın alamazsınız. Bunu size gösteriyorlarsa borçlu hissedersiniz. Adım çok geçiyordu, akşam üstü başkan çağırdı gitti.
'Bensiz de bu maçı almanız gerekir' diye futbolcularla konuştum. 'Ben size yardımcı olacağım' dedim. Takımın iyi tarafları var, hücum zenginliği var. Savunma anlayışında sıkıntımız var. Hiçbir oyuncuya peşin hükmüm yok. Özgür ve adaletliyim. Muleka son dakikada girdi, beğendiğim bir oyuncu. Şimdilik beğendiklerim dışarıda kalabilir. 'Sahaya çıktığınızda topu sevin' dedim. Topu sevenler bir arada olmalılar. İşini yapanlar takımda olmalı.
Maalesef duyarsız insanlar var. Bu da tüm sakinlere sitem olsun. Kulübün yaşaması her şeyden değerli. Transfer borçlanmasındansa kulübün yaşaması benim için daha değerli. " yanıtını verdi. ŞENOL GÜNEŞ BASIN TOPLANTISIMaçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, siyah-beyazlı takımın başındaki ikinci dönemine galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Taraftarın bana ilgisini biliyordum.
TRT SPOR Canlı Yayın - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı Beşiktaş - Ümraniyespor maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da! Valerien Ismael'le yollarını ayırdıktan sonra Şenol Güneş'le
2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ın başında 199 resmi karşılaşmaya çıkan Şenol Güneş, Ümraniyespor maçıyla birlikte 2. kez dalya dedi. Beşiktaş’ta geçirdiği 4 sezonda çıktığı 199 karşılaşmada 117 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 mağlubiyet lan Güneş, Ümraniyespor karşısındaki 5-2’lik skorla galibiyet sayısını 118’e çıkardı.
Onların yumrukları bize ağır gelebiliyor. Bunları kabul ederek devam ediyorum. Acındırmak ya da veryansın etmek için söylemiyorum. Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağına yönelik bir soruya ise Uçar, "TFF geliri ve sponsor geliri olan bir takımız. Ligin en az bütçeli iki takımdan biriyiz. Kazanamayınca TFF geliri de alamıyorsunuz. 47 yıl hayatının tamamında Ümraniye'de olan, tüm branşlarında oynayan ilk kez şampiyonluk yaşayan, ilk kez Süper Lig oynayan bir takımın sorumlusuyum. Benim buradaki çabam Ümraniye semtini uyandırabilmek.
Her katkı yapan oyuncu oynayacaktır. Tayyip devre arasında sakattı. 3 oyuncu değişikliği yaptım ama yapmamam gerekiyordu. Josef'in ağrıları vardı. Bunlar hep düzeltilmesi gereken şeyler. ""Bugün bütün oyuncuları görmeye çalıştık. " diyen Güneş, "Bu takımın tüm oyuncuları bizim için önemli. Ersin'i kesmedik, dinlenmesi gerekiyordu.
Benim de sorumluluğum vardı. Onların gözünde itibarım olduğunu bir kez daha gördüm. Oyunculara da sahip çıktılar. Oyunu iyi analiz ettiklerini düşünüyorum. Oyun coşkuluyken onların da heyecanının arttığını gördüm. Çok fazla çalışacaklarını vurgulayan Güneş, "Oyun olarak arzu ettiğim takım bu değil. Eksiklerimiz var. Geçmişte olan hocalar da katkı yaptılar. Burada bir takım var. Bu maçı kazanmak işin bittiğini değil yeni başladığını gösteriyor.
Beşiktaş Ümraniyespor MAÇ ÖZETİ İZLE | Video - Habertürk Çerez politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz. Kabul
Mert'in de bu maçta oynaması gerekiyordu. Galatasaray maçında kim oynayacak bilmiyorum. Ersin iyi ve değerli bir kaleci, bir kırılganlığı var. Bu maçta oynamasa Mert'i kaybederdik. Çok kariyerli oyuncular var. Eğer bize katkı verirlerse değişim yaparak gelişim yaparlarsa sorunumuz azalır. Yapmazlarsa oyuncu değiştireceğiz. " şeklinde konuştu. Galatasaray derbisiSpor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile oynanacak maça da değinen Güneş, "Tüm takımlar yarışta iddialı. Fenerbahçe ligde ve Avrupa'da iyi gidiyor. Biz rakiplere bakarak değil, kendi oyunumuzu geliştirerek alacağımız sonuçlarla yukarı çıkmayı hedefliyoruz.
Futbol, Türkiye: Ümraniyespor canlı skorları, maç sonuçları Ümraniyespor skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Sonraki maçlar: 04.11. Ümraniyespor - Alanyaspor, 09.11. Ümraniyespor - Efeler 09,